WordPress / WordFence

WordPress / WordFence
Implementatie, Updates & Security

Wilt u met het bouwen van een WordPress website beginnen, dan komen er vaak ook andere zaken bij kijken waar men vaak niet aan denkt.

Wegens mijn jarenlange ervaring als support specialist voor een groot hosting bedrijf, ben ik op verschillende vlakken inzetbaar en kan ik een goede ondersteuning bieden op het gebied van WordPress support en beveiliging. Niet alleen kan ik een WordPress installatie voor u klaar zetten, ik beveilig deze ook gelijk met een Firewall (WordFence) met de juiste configuratie zodat u direct aan de slag kunt met het bouwen / designen.

Zijn er updates beschikbaar, maar durft u ze zelf niet uit te voeren omdat het risicovolle gevolgen kan hebben ? Schakel mij in en ik doe het voor u via de juiste procedure.

Ervaart u problemen met uw site ? Denk aan het niet kunnen opslaan van de pagina of andere problemen die vaak door server limieten of plugin conflicten veroorzaakt worden, schakel mij in en ik los het voor u op.

Security, we hebben er allemaal te maken en het komt ook steeds vaker in het nieuws. Aanvallen hier, gehackte sites daar, achterhaalde wachtwoorden etc. en toch weet men pas vaak hoe belangrijk beveiliging is als de site een keer gehackt is.

Een veel voorkomend probleem dat ik gezien heb in mijn vak is dat mensen een site maken en vooral kijken naar hoe mooi deze is, zonder verder na te denken over de beveiliging of een goed backup systeem.

De site wordt vervolgens niet up to date gehouden, de wachtwoorden worden niet ververst, over de backups is niet nagedacht tot de site plots niet meer naar behoren functioneert, geblokkeerd wordt, of bezoekers malware meldingen krijgen. En dan weet men hoe laat het is. En uit paniek niet wetend wat men nu moet doen, belt men het hosting bedrijf op die vervolgens aangeeft hierin niets te kunnen betekenen en u naar uw webmaster of een IT bedrijf verwijst.

Dat IT bedrijf ben ik. Neem met mij contact op en ik kan u precies vertellen hoe we het gaan aanpakken om website weer schoon te krijgen.

Voorkomen is echter altijd beter dan genezen. Schakel mij in bij het begin en dan zorg ik ervoor dat u veilig uw site kunt bouwen en de backups goed geregeld zijn.

Scroll naar boven